A+ A A-

DENIS INGHELBRECHT

Denis Inghelbrecht

Denis Inghelbrecht, geboren en getogen in Belgiƫ, is een veelzijdige danser met een passie voor goniometrische vormen. Denis is een specialist in de dansstijlen popping, tutting, waving en boogaloo waarin hij al sinds 2015 les geeft. Daarnaast heeft hij een uitgebreide kennis van hiphop. Hij geniet ervan verschillende stijlen te combineren en haalt inspiratie uit nieuwere stromingen zoals electro, litefeet, threading en meer.

Denis is actief in de battle scene en heeft al verschillende nationale en internationale titels gewonnen, waaronder Dansbaar (2022 en 2023), Cypher King bij Poppers Weekend (2022) en Cypher King bij Prove it on the Dance Floor (2022).

Naast zijn betrokkenheid bij onderwijs en battles heeft hij ook al op diverse grote podia gestaan, w.o. Belgium's Got Talent, Tomorrowland, Night of the Proms en het Zie ons doen festival. Zijn werk strekt zich uit tot theaterproducties, promotie-evenementen en zelfs films, waarbij hij heeft samengewerkt met vooraanstaande regisseurs en choreografen. Denis is vast docent bij Dansstudio Arabesque.

Locatie