A+ A A-

Locaties

Zalen

De Internationale dansstage Antwerpen heeft plaats in de 5 studio’s van De Singel en het KCA te Desquinlei 25,2018 Antwerpen.

Studio 4 Studio 4

Internaat

Internaat

Internaat voor kinderen vanaf 8 jaar:

De hele week logeren en ontbijten de kinderen in het internaat van de Spits

Thonetlaan 106

B-2050 Antwerpen (LO)

Arabesque zorgt voor constante begeleiding, vervoer van en naar de dansstage, maaltijden, drankjes en versnaperingen, avondanimatie.
Voor deze opvang betaalt u € 450 all inclusive (excl danslessen).
Meer info kan je vinden via www.de-spits.be

Jongeren die zelfstandig in Antwerpen mogen verblijven, kunnen terecht in de moderne jeugdherberg Pulcinella, Bogaardeplein 1, 2000 Antwerpen.
Info, prijzen en reservaties op www.vjh.be of via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Ibis

Het ibis-hotel Antwerpen Centrum ligt in het historische, culturele en commerciële centrum van Antwerpen. Het hotel heeft 150 moderne, geheel gerenoveerde kamers met airconditioning en gratis draadloos internet. In de hotelbar kunt u ontspannen na een dag dansen of winkelen. Het hotel is modern ingericht en is ideaal voor uw verblijf in Antwerpen, zowel voor zakenreizen als voor vakanties. De Internationale Dansstage, de Meir, de belangrijkste winkelstraat, en het Rubenshuis bevinden zich op slechts twee minuten lopen.

ibis logo

MEISTRAAT 39 
2000 - ANTWERPEN BELGIUM
TEL : (+32)3/2318830
FAX : (+32)3/2342921
website

Locatie