A+ A A-

AUDREY PASCAL

Audrey Pascal

Audrey Pascal (F) volgde een klassieke balletopleiding en behaalde daarna een diploma Jazz dans aan de EPSE Danse in Montpellier olv Anne Marie Porras, Deug2 STAPS aan de universiteit van Crteil en een diploma Pilates.

Ze bleef zich verder bijscholen bij Raza Hammadi (Mattox), Thierry Verger (Graham, Limon, Modal Dance), Katto Ribeiro (Mattox en Capoera). Volgde workshops en training in circus aerial dance cie LÕEolienne.

Ze danste voor verschillende compagnie‘n zoals Ballets Jazz Art, Serge Keuten (waar ze Balletomania danste), Transe en Danse, Afro-contemporaine Nyanga Zam (danseres in ÒFemmes secrtesÓ, BelgÕart (assistent choreografe en danseres in ÒQui bent u?Ó), É. Ze was danseres voor oa artieste ZAZ.

Ze nam deel aan verschillende festivals en won in 2014 de gouden medaille op de danswedstrijd Charleville-Mzire in groep met de school New Espace Danse. In 2010 won ze de wedstrijd Made by Belgians en kaapte er ook de publieksprijs weg.

Als docent gaf ze reeds les in modern jazz en hedendaags in oa Cultureel Centrum Les Lilas Ğ Parijs, Kdanse Brussel, Incidanse Wavre, DMS Leuven, Dansstudio Arabesque New Espace Danse Namen, op verschillende dansstages en MOMENT festival.

Audrey is eveneens choreografe.

Locatie